Een aantal van onze diensten op een rijtje

Acryl Nagels

Ook bij ons gevestigd Luna's Nails and Beauty salon. Hier kunt u terecht voor alles op nagel gebied.

Vraag naar meer informatie in de salon.

Great Lengths

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting.

Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.

Olaplex

Het eerste en enige product dat het haar werkelijk blijvend herstelt.
Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Deze bruggen kunnen breken als gevolg van: thermische (föhn, stijl-of krultang), mechanische (heftig borstelen) en chemische behandelingen maar ook door invloeden van buitenaf (UV, warmte, vocht, chloor etc.)

Het resultaat van Olaplex is gezond haar. Gezond haar is sterk, goed gehydrateerd en glanzend. Olaplex brengt jouw haar terug naar de orginele staat die het had voordat het ooit beschadigd werdt.

Olaplex bevat geen sulfaten, ftalaten, parabenen, MIT, DEA, aldehyden, gluten, noten, en is niet op dieren getest.

Vraag naar de mogelijkheden.

Hair Color

Toe aan een nieuwe frisse haarkleur?

Onze haarstylistes kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen. Op het gebied van haarkleuren volgen wij de laatste trends.

Wij maken gebruik van Indola PCC, ook maken wij gebruik van amonia vrije verf.

Vraag naar de mogelijkheden.

Mediceuticals

Dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar.

Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar-en hoofdhuidproblemen.